variatie bonbons

de onderste laag bestaat uit:

extra virgin kokosolie, dadels, pindakaas, snufje keltisch zout en rauwe cacaopoeder.
dit maal je in een keukenmachientje tot een deegje.
ik deed het in siliconen vormpjes, beetje aandrukken.

de volgende laag bestaat uit:
gemalen havermout, havermeel dus, doe er op lage temperatuur gesmolten kokosolie door, snufje keltisch zout, honing en cacaopoeder.
roer er een deegje van.
plak in ieder vormje ook wat van dit deegje.

de derde laag bestaat uit au bain marie gesmolten 85% chocolade.
daarop drukte ik een gedroogde cranberrie
alles opstijven in de koelkast.bonbonnetje

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in rawsnoep. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s