gedroogde tomaatjes

Onlangs kocht ik een goedkope voedseldroger van bijna 35 euro, inclusief de portkosten. Eerst maar eens een goedkope om uit te vinden voor mezelf hoe ik dit ga vinden. Wat op het bordje ligt zijn ongeveer 2 kilo tomaatjes en er bleef ongeveer 100 gram van over. Ze zijn knapperig en heerlijk intens van smaak. Ze moeten héél lang drogen, gauw toch wel 16 uren, zal nog eens preciezer gaan opletten hoe lang de beste tijd is. De droogtemperatuur van het apparaat is 50 graden, en hij heeft een soort van thermostaat waardoor de temperatuur ook gehandhaafd blijft op deze warmte.

Dit bericht werd geplaatst in gedroogd voedsel en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 Responses to gedroogde tomaatjes

  1. Gertrude schreef:

    Marian nu kun je misschien het verschil uitrekenen…je voor of nadeel !!!! gedroogde tomaten zijn ook te koop…geen energiekosten !!! Als ik meer tijd heb zal ik het ook eens uitrekenen. De energiekosten zijn ook al hoog door de BTW en vaste kosten….de industrie betaalt minder daarvoor.\

    true

  2. claudia schreef:

    Waar heb je deze spotgoedkope droger gevonden? Ik ben op zoek, wil het ook eerst eens uitproberen. Misschien ben jij al toe aan een grotere en kan ik m overnemen?:-) ook goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s