gazpacho, koude soep of saus

Op de foto kun je zien wat er vandaag allemaal in de lunchsoep ging, even alles op een rijtje: 2 tomaten, stukje komkommer, stukje rauwe ui, teentje knoflook, stukje venkel, wat sla, peterselie, basilicum, paardebloemblad en een avocado. Snufje keltisch zeezout en wat italiaanse kruidenmix. Even in de blender, ik deed er nog wat water door, hoeveel hangt af van hoe dik of dun je de soep wilt hebben. En dan volgt nu de foto van het soepje. Het is eigenlijk wel een beetje zonde van dat mooie bordje vol met alle fleurige kleurige groenten nog intact.
Het was een heerlijke soep met het warme weer van vandaag. Je kunt deze soep evengoed als saus voor een ander gerecht gebruiken.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in soep. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s