courgettesoep

Nog een lekker romig rauw soepje, en hoe simpel kan het zijn.
Doe een stuk gourgette in stukjes in je blender, voeg een rijpe avocado toe, en water zoveel als je goed dunkt (meer water dunnere soep natuurlijk). Vervolgens een beetje liefst keltisch zeezout toevoegen, een stukje rauwe ui, een teentje knoflook, wat italiaanse gemixte kruiden, beetje olijfolie en een niet te grote lepel extra virgin kokosolie, stengeltje peterselie, en houd nog wat achter voor de garnering.
Even glad mixen en klaar is je soep. Je kunt de soep koud eten, of een beetje warm, niet boven de 40 graden.
Als je de soep iets opwarmt blijf dan flink even roeren tijdens het opwarmen en let goed op dat het niet te warm wordt. Eet smakelijk !

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in soep en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s